<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Snart fire uker siden jeg hentet Yksi.
[21.04.10]

Da er det snart gått fire uker siden jeg var nedover og hentet lille Yksi. Yksi er en artig liten krabat som takler verden rund seg på en god måte. På dagtid er hun med meg på kontoret. Der ligger hun stort sett stilt og rolig i buret sitt under kontorpulten. Rundt lunsj er det en herjerunde, men ellers er det stille. Det same gjelder natta. Lufter henne før jeg tar kveld og da er det stille til neste morgen.

Etter at hun kom i hus har hun endret frisyre fra hvalpeløve til en mellomting mellom toilett og terierklipp. Synes det er en fin klipp, så det blir nok noe slikt fram til hun er passert året. Da får vi se om det ikke er på tide å ta henne opp i pels for en runde på utstilling. Ellers går nå dagene med innlæring av de daglige ting. Har introdusert klikker, men er ikke kommet i gang med noe systematisk trening. Kanskje er det like greit.

Skal lage meg ei liste på grunnting som det bør jobbes med. Kanksje jeg får gjort det i helga. Da skal vi til Bodø og gå todagers stevne med Arja. Marianne Move skal dømme. Det blir ei trivelig helg.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net