<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

NKK utstillinga i Harstad ble ingen stor suksess
[26.04-09]

Lørdag var det ag og ag hopp for min del. Været var flott men det ble ikke noe stort resultat for Arja og meg. Vi starte greit i på de første hindrene, men på bommen kom desverre karierens tredje feltfeil med Arja. Så der må vi ta tak. Videre ut i banen hadde jeg gjordt ei idiotisk breafing som satte meg på heilt feil plass. Med det fikk vi vegring og løpet var helt ødelagt. Når vi da kom til mønet og Arja ikke utførte to på to av tok jeg henne tilbake på mønet i to på to av. Starte henne og tok neste hinder som belønning før vi sprang av banen for lek og moro.

I hoppløpet takla jeg ikke helt det stresse vi fikk med miljøet rundt oss. Kom dårlig ut i starten og fikk ikke med meg et planlagt foranbytte. Så da var vi litt stokk.

Jon G var dommer og han hadde som vanlig satt baner med signaturen sin. Flust av brutte linjer.

Skal jobbe med bakombytter som antagelig er en bedre måte å takle noe av dette på. Nå er det snøfritt her men enda vått og klinete. Men i løpet av noen dager må vi være i gang med trening ute på bar mark. Det blir bra.

Søndag var jeg tilbake men nå med Shanti i flatringen. Var heldig med været bortover for jeg kom meg til Harstad uten å måtte stoppe. Men det er flere år siden jeg har kjørt i slikt et vær. På fjellet var det glatt og snøkov så jeg tidevis knapt så veien og når jeg kom til Harstad fikk jeg vita at brua over Tjeldsundet var stengt på grunn av høy vind rett bak meg.

Inne i ringen hadde vi en trivelig dommer fra Sørafrika. Som vanlig var flatringen ingen liten ring så sjøl om kritkken ikke var borte endte vi med flatt røtt. Skal kanskje være fornøyd med det når rapporten fra cokkerringen var et par røde sløyfer og resten blått.

Ellers er det jo trivleig å treffe igjen kjente.

Banene fra helga

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net