<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Trening på Nord-Norsk hestesenter.
[21.12.08]
Da var ei ny treningssamling på Nord-Norsk Hestesenter vel i havn.

Hadde plukket to hoppbaner fra Oslo Hundeshow . Det ga artig trening med mange utfordringer. I tillegg satt vi en ag-bane som Gunn hadde med seg men den har jeg ikke tegning av nå.

Første utforring i denne banen kom i slaomen. Av en eller annen grunn ville ikke Arja gå hele slalomen om jeg begynte å dra mot  høyre og hinder 6. Så da var det bare å følge henne bedre opp i slalomen men resultatet av det ble at det ble vanskelig å plassere seg inn på hinder 8. Ellers hadde jeg valgt å foranbytte inn i røret men sleit med å rekke opp. Så da ble det en stor sving. Vet ikke helt om jeg ble ening med meg selv om hvordan handle den. Ellers synes jeg banen gikk greit.

 Ag banen Gunn hadde med seg var en mindre kroglete bane så det var vel ikke noe spesielt å melde om den.

Siste bane for dagen var åpen hopp fra oslo hundeshow.

Her ble faktisk største utforringa inngangen på hinder 11 røret. Bakombytta fra hinder 8 til 9 slik at jeg kom på høyre side. Tok så den lange veien rundt 9 og videre på høyre side av julet. antagelig ble det ett eller annet galt med mitt fokus framover som gjorde at Arja ikke sugde på rørinngangen. Ellers avlutta vi med at Christine gikk banen med Arja. Hun gikk den på 32,26. Jeg gikk etterpå men drog på meg en liten feil og endte inn 4 sek bak christine. Irriterende å bli slått av andre med sin egen hund og de fire sekundene kom ikke i sin helhet på feilen min. Skal ta med video og filme neste gang vi gjør noe slikt. Artig å se hvor jeg komler bort sekundene.

Ellers er det dårlig med ag trening heime. Der har det vært mildvær så nå er det bare is og elendighet ute. Men vi får tro den ikke varer evig. vi får trene på klasse tre momentene i lp i stedet så lenge.

Nedenfor et par bilder fra treniga:

 

Kis starter opp.

Kjersti med sin LILLE cokker.

Christine i farta.

Arn venter på å få starte.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net