<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Nytt cert i ag konkuransen til Tromsø hundeklubb søndag 24. aug..

[24.08-08]

Da var vi vell heime igjen etter en dagstur til Tromsø.

Dommer var Arild Djupvik og han satte relativt enkle baner. Men når det er sagt så er jeg fornøyd med måten vi takla de utfordringene som tross alt lå i banen. Blandt annet fikk vi en tøff inngang på slalomen. Spesielt i hoppløpet med over 90 grader fra side og foranbytte etter. I ag løpet lå slalomen skjøvet ut til høyre på ei brutt linje. Valgte å gå med Arja på venstre side for så å bakombytte inn i slalomen. Har trent litt på bytter før og etter slalomen så da er det jo gøy å gjøre det på stevne også.

Ellers ser jeg at jeg ikke har jobbet med feltadferd på ei stund nå for to på to av var ikke helt på plass for å si det slik. Men kort oppsumert gikk vi ag banen feilfritt og endte på første premie og plass. Ag løpet gikk vi med god fart (4,51 m/s). Så dermed var cert nr 3 for dommer nr 3 på plass. Da er det bare storcertet som mangler. Synd at dette sørgelig lange landet ikke kunne vært brettet i to eller noe slikt. Men vi får gjøre en insats for å få storcertet på plass i løpet av kommende år.

I hoppløpet fikk jeg ei vegring på grunn av at jeg kom noe skeivt ut av et foranbytte. Ellers var banen satt med streng tid (4,3 m/s) og med noe krongling det midre partiet av banen endte vi med noen tidsfeil.  Men alt i alt et godt resultat for dagen.

Gratulere til de andre som fikk med seg opprykk og premier på stevnet.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net