<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

NKK utstilling i Harstad 19-20/4-08.

[22.04-08]
Da var årets NKK i Harstad over.

På lørdag stilte jeg Shanti i eksteriør. Dommeren var veldig opptatt av bevegelser forfra og bakfra. Så når Shanti har sin svakeste del med å være noe trang bak skjønte jeg at dette kom ikke til å bli vår dag. Men vi fikk en god kritikk og endte med 1 ak og 4 konk og det var det.

På søndag var det ag og ag hopp. Her hadde jeg meldt på Arja. Marianne Mowe var dommer og satte som vanlig fine baner. I ag starta vi med å rive pinnnen på hinder nr 2. Det var ergelig. Ellers fløt løpet veldig fint, men vi endte 16 hundredeler over standardtia. Med det endte vi på tredje slått av to finner med sine kelpier

I ag hopp gikk det også med fin flyt og ingen hinderfeil, men med 0,11 tidsfeil. Her var det et trikki område som sendte den Finske gjengen nedover på lista. Så da ble det Christine med Nico på første og jeg med Arja på andre.

Ellers er jeg fornøyd med meg sjøl i forhold til Ag konkuransen. Hadde planlagt å gå inn i min egen lille boble og være der før, i og like etter løpet med fokus på oppgavene i banen, Arja og meg. Hadde også bestemt meg for å få opp farta i forhold til tidligere løp. Syntes jeg klarte å løse de oppgavene bra selv om vi må gå enda fortere. Nå ser jeg fram til at snøen tiner slik at jeg får mere plass å trene på. Det er litt vanskelig å få strekke ut i stor fart på en liten gårdsplass hvor oppkjøringa til naboen er en del av treningsområdet.

Hadde ei fin og trivelig trening i Narvik før NKK helga og jeg regner med det blir flere utover våren og sommeren. Og da står mere fart og trykk øverst på lista med treningoppgaver.

Video fra Helga:

Arjas Ag løp finner du her

Og Arjas hoppløp finnner du her

Cecilie gikk ellers et godt løp med gamle Fantegutten og fikk cert på han. Ag løpet finner du her

Fikk med meget god hjelp filmet en del flere løp så det er bare å spørre så har vi noen flere på lager.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net