<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Info før treningshelg i Salangen 13- 15 juli
[11.07-07]

Da er helga 13-15 juli like om hjørnet og det er på tide med siste info.

Det er 18 stykker som har meld fra at de vil komme og være med på treningshelga. Det blir en bra gjeng. Vi deler oss i to grupper som får disponere hinnder til en hoppbane eller en ag bane. (Gruppene bytter bane mellom hver økt).

Vi starter fredag kl 16.00 med oppfyrt grill og info for helga. Etter at maten har fått synke litt starter vi treninga slik at vi får oss ei god økt på fredag. I løpet av grilløkta på fredag setter vi starttidspunkt for de andre dagene. For inndekking av felleskostnader tar dere med 100 kr. (Mat og telt må den enkelte ordne selv. Det er toaletter, dusjer og plass til å kunne spise innendørs.)

For de som har med seg noen som ikke er så interessert i hundetrening er det fine muligheter for fiske i Salangsvassdraget som er et meget godt røye og ørretvassdrag. Det er også flotte muligheter for padling mellom øyene i Sagfjorden eller kanskje en tur i kalksteinsgrottene på Lavangseidet kan være en ide.

Veiforklaring.

Nordfra:
Kjør E6 sørover til dere har passert Setermoen. Etter Setermoen (ca 1 mil) står det skilt til Sjøvegan. Ta av til høyre her (i Brandvollkrysset). Fra Brandvoll kjører dere ca 1 mil før det står skilt Elvenes. Her tar dere til Høyre. Dere kjører så over ei lang slette før dere krysser Salangselva. Etter å ha krysset elva skal dere første til venstre. Da er det strake veien rett fram til Elvenes Leir hvor vi skal holde til nede på flystripa. (Det er 13 km fra E6 til Elvenes.) Nedenfor er et kart over leirområdet.

Sørfra:
Kjør E6 nordover fra Bjerkvik forbi Fossbakken, avkjøringa til Polar Zoo og ned Salangsdalen. Etter å ha passert Bardu bygdetun (på høyre hand) tar dere av til venstre til Sjøvegan (skiltet) i Bradvollkrysset.. Fra Brandvoll kjører dere ca 1 mil før det står skilt Elvenes. Her tar dere til Høyre. Dere kjører så over ei lang slette før dere krysser Salangselva. Etter å ha krysset elva skal dere første til venstre. Da er det strake veien rett fram til Elvenes Leir hvor vi skal holde til nede på flystripa. (Det er 13 km fra E6 til Elvenes.) Nedenfor er et kart over leirområdet.

 

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net