<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Treningshelg. Helga 13-15 juli blir det treningshelg i Salangen.
[28.05-07]

Så begynner det å nærme seg trenigshelga i agility.

Opplegget blir noe a la treningshelga i Skulsfjord i vinter. Da hadde vi plukket ut noen baner som ble utgangspunkt for treninga hvor vi instruerte hverandre. Det blir heller ikke denne helga innleid instruktør. Avhengig av hvor mange vi blir, kan vi dele oss i to. Ei gruppe med hunder som er i gang med å konkurere (vil ha utbytte av klasse tre baner) og ei gruppe med øvelser for de som ikke har startet enda.

Når det gjelder det praktiske ellers, får hver ordne for seg selv.
Vi starter litt utpå fredag med første økt. Lørdagen blir vel å gå mer eller mindre i ett med trenig fra morgenen av. Om været er fint (og det håper vi) blir det grilling på kvelden lørdag.
Søndag tenkte jeg at vi kjører ei økt før vi avlutter med et løp. For de som ikke har startet enda, har vi en bronsjemerkeprøve som avslutning.

Stedet for helga er Elvenes leir, hvor treninga blir på ei 800 m lang grasdekket flystripe. Vi har tilgang på dusjer og toaletter på området. Vi disponerer også et hus hvor vi kan samles inne mellom treningsøktene, om været ikke skulle bli helt optimalt.

Overnatting bli i telt ev campingvogn på Elvenes. De som vil ha bedre fasiliteter kan leie rom/hytte hos Elvelund camping. Bestilling av plass må dere gjøre selv. Campingen ligger 15 min kjøring fra Elvenes. Kanskje vi kan hoste opp noen andre muligheter, om det skulle være fullt der (ring meg 913 25 348)

Mat må den enkelte ordne - Butikker på Sjøvegan (15 min fra Elvenes)

For å dekke fellesutgifter koster helga 100 kr.

Jeg har fått noen påmeldinger, men tar veldig gjerne imot flere. På mail ragnvald.tollefsen@sensewave.com eller på tlf 913 25 348

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net