<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Onsdagsløpet 10 okt. i Narvik endte så nært men dog så fjernt.
[27.10-07]

Odd-Geir hadde satt opp en fin og fartsfylt bane med god flyt. Starten beynte med to hopp og stigen på ei retstrekning. Har trent på felt (to på, to av) de siste dagene og de satt selv på rettsrekket. Noen utvendige svinger var ei av utfordringene i banen. Hadde valgt å foranbytt etter en slik sving. Det gikk ikke så bra så jeg drog Arja av vippa og dermed 5 feil. Ellers gikk Arja veldig bra med bedre fart enn de siste løpene jeg har gått.

Men siste opprykk i ag 2 lar altså vente på seg. Men å stresse med dekkskifting siden det kom snø på fjellet for deretter å kjøre på snøsløsj sammen med trailere med og uten kjetting på "snøsløsj" for så å hoppe direkte inn på banen til brifing er vel ikke helt optimalt.

Hopp er liksom ikke så viktig lengre. Men det er jo gøy å kunne trene på ting på konkuranse. Også hopp løpet gikk med høyre fart enn vi har hatt på lenge. Det ga jo noen utfordringer handlingsmessig siden det ble større avstand mellom Arja og meg, men Arja lystra fint på signalene fra meg. Synes løpet fløt godt. Det endte feilfritt og dermed 1 premie og plass.

Mot normalt "fikk" jeg ikke tegnet ned banene, men vi kommer sterkere tilbake både med skisseblokka ved siden av banen og samen med Arja på banen.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net