<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Onsdags-stevne i Narvik8 august.
[15.08-07]

Det ble ikke helt slik jeg håpet på stevnet i Narvik. Drog på meg to vegringer i ag og dermed ble det hverken opprykk eller 1. premie. I hopp gikk det litt bedre men et uoppmersomt øyeblikk kostet ei vegring.

Starta med Arja på venstre side hinder 1-6. Tok bakombytte mellom 5 og 6 og foranbytte inn på vippa 7. Gikk så videre med Arja på venstre side til etter slalomen. Trykka Arja for mye opp i slalomen slik at hun tok feil inngang. Skjønner ikke hvor jeg var, for jeg burde ha tatt foranbytte inn i slalomen. På grunn av valget mitt med slalom på venstre side ble det bakombytte inn på bommen om 90 graders inngang. Det har vi ikke trent på så da ble det vegring nummer to. Med to vegringer var ikke resten så spennende så jeg jogga bare inn. Tok bakombytte 11 -12 og 13-14.

I hopp var det satt opp ei trang stjerne som hinder 3-5 hvor hinder tre var siste hinder på rettstrekk. Fikk litt for mye fokus på egen plassering og dermed drog Arja forbi på yttersiden av hinder 4 . Fikk tatt henne greit tilbake og kjørte videre som planlagt.med foranbytte før 6 og nytt foranbytte før hinder 13. Avslutta med bakombytte fra hinder 15 til 16. Det ble med den ene vegringa.

Så da var den begivenheten over og det er bare og trene videre til neste stevne som er i Tromsø om knappe 14 dager.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net