<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Ag helg i Narvik med søndag og løradg i hver sin ende av skalaen!
[28.05-07]
12-13 mai var det stevne i Narvik. Dommer var Stein Ole Nergaard. Han hadde artige baner selv om det var noen vanskeligheter som vi ikke taklet helt i alle fall første dag. Da endte det med disk både i ag og ag hopp.

I agbanen lørdag starta jeg med Arja på høyreside hinder 1-3. Foranbytte til 4 og nytt foranbytte mellom 6 og 7. Fulgte ikke opp Arja skikkelig som da valgte å gå mellom hinder 7 og 8 og på tilbaketuren fra vegringa ble det disk. På hoppløpet ble det bare tøv med vegring på første hinder og dermed var jeg på feil plass i forhold til breafinga så det endte med disk (banen ligger under Ag baner).

 


Arja og meg i ag løpet like før disken.


Tonje og Hean i farta.


"Tilskuerne" framfor nyhytta til NTBK mens jeg får disk nr to.

Søndag gikk alt så mye bedre.

Starta med å sette Arja på høyre side. Tok foranbytte før 3 og videre med arja på venstre side til 11. Foranbytte før 11 og nytt føranbytte før 12. Videre ut strake vegen med Arja på venstre side Artig med det skrå hinder 8. Å angrip hopphinder på skrå har vi trent en del på før stevnet så det var jo artig å få det i en bane. Endelig satt det og tredje opprykk til ag 2 var på plass.

Starta også hoppbanen med Arja på høyre side 1-2. Foranbytte før tre og nytt foranbytte inn i slalomen. Hadde så Arja på høyre side gjennom slalomen 5 og gjennom røret 8. Tok så foranbytte før 9. Hadde planlagt foranbytte før 15 men det ble et bakombytte og så foranbytte inn i røret 17 og ut. For andre gang denne dagen satt alt som det skulle og med det var vi i hopp tre.

Det endte med 2 ganger 1premie og 1. plass.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net