<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Ragnvalds heimeside

Ragnvald`s heimeside

Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Siste ag konkuranse i år på Evenskjer lørdag 4/11-06!
[14.11-06]

Det ble ikke helt slik jeg hadde håpet for det endte med disk i begge løpene. I ag var jeg ikke helt konsentrert på starten. Med det drog jeg Arja ved siden av hinder tre som var bommen. Fortsatte banen med fem feil. Det gikk veldig greit til halveis i slalomen. Da avslutta Arja slalomen og gikk opp på mønet i stedet. Så da var disken der.

I hopp gjorde jeg et dårlig valg på brifinga. Skulle ha valgt to foranbytter i stedet for ett bakombytte. Men slik jeg gjorde det klarte jeg ikke å drage Arja tilbake på hinder fire. Hun gikk i stedet et annet hinder som sto laglig for hogg. Ergelig for resten av løpet syntes jeg gikk fint. Ser at jeg kunne ha kjørt på med mere fart. Dere kan jo ta en titt på videoen fra hoppløpet. Har fått banetegningene og de finner du under Ag baner..

Lørdagen dro jeg tilbake og trente sammen med Harstadgjengen. Artig å vere en hel gjeng på trening. Filma Torgeir gå en treningsbane som ble satt opp etter konkuransen på lørdag. Han brifa den bare med foranbytter og det fløt veldig fint.. Du får ta en titt på videoen.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net